Kennelesittely

Hei. Tämän kennelnimen takana on kaksi naista: minä Sirpa Heinonen Vääksystä ja tyttäreni Sari
Heinonen Lahdesta.

Kahdenkymmenen vuoden ajan koirat olivat yksin minun harrastukseni ja tapa elää, kunnes sairaus yllätti  eikä koiranäyttelyissä juokseminen enää onnistunut. Sarilla on nyt toinen puoli tästä harrastuksesta. Hän vastaa koirien turkkien huollosta ja näyttelyistä, joissa onkin jo tullut menestystä.

Vaikka meitä on kaksi naista, pentuja ei tulla teettämään kaksin verroin, vaan päinvastoin, harvakseltaan, omaa visiota kunnioittaen. Kasvatustyö on tuonnut meille hyviä pentueita, ja yhteispelillä on nyt hyvä jatkaa.  Jalostukseen käytämme terveitä, tasokkaita ja hyväluonteisia koiria.

Meillä koirat ovat perheenjäseniä, myös pennut. Ne saavat ihmisiltä ja lauman muilta koirilta aikaa ja huomiota. Niitten kanssa ollaan ja peuhataan. Ne myös opetetaan rauhoittumaan yksinoloon. Kotiin lähtiessä pennut saavat mukaansa pentuohjeet, kopiot äidin ja isän terveystodistuksista, ruokaa ja aina jotain muutakin. Pentuja ei vain myydä maailmalle, vaan seuraamme niiden edesottamuksia ja autamme perhettä alkuun. Näyttelyihin opastamme ja turkinhoitoon. Toisin sanoen olemme yhteyksissä koko koiran iän. Näin toimien olemme saaneet monta ihanaa perhettä ystäviksemme, mistä iso kiitos kuuluukin ihmisille, jotka meiltä ovat koiran ottaneet.

Tervetuloa sivuillemme ja kotiimme tutustumaan koiriimme.

Terveisin,
Sirpa ja Sari